Paperikeiju -verkkokauppaan pääset klikkaamalla kuvaa:

maanantai 28. helmikuuta 2011

Messuilta kotiuduttu

Nyt on Intohimona Skräppäys takanapäin ja mukavaa oli!

Uusia tuotteita on tulossa verkkokauppaan lähipäivinä kunhan saan tavarat purettua ja päivitettyä.

Pidin messuilla mazebook -workshopin ja ohjeita pyydettiin, joten laitan ohjeen mazebookista tänne heti kunhan saan ohjeet valokuvattua!

Xingin Sakset ja Paperia workshop oli erittäin pidetty ja mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia tehdyistä sivuista!

Samat materiaalit -haasteesta on kyselty: tällä kertaa ohjeet eivät ole niin tarkat - tärkeintä on, että pääasiassa käyttää paketissa olevia tuotteita. Omiakin saa käyttää lisäksi, mutta ei miellään kovin paljon. Paperit olisivat kiva, että olisivat niitä, mitä paketissa on. Joitain koristeita voi lisätä ja maaleja, kyniä ja musteita voi käyttää niin paljon kun vaan haluaa. Omia aakkostarrojakin voi lisätä, mutta paketin aakkosista pitäisi käyttää ainakin yhtä. Ei siis muita ohjeita. Ja ensi sunnuntaihin asti on aikaa askarrella ja lähettää kuvan minulle, niin osallistuu 30e tuotepaketin arvontaan!

Pari haastepaketti jäi yli - enää ei ehdi mukaan haasteeseen, mutta paketin voi silti ostaa ja se on edullisempi kuin ostaisi tuotteet erikseen. Löytyy tästä.

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Maze workshop oli huippu ja koska CosmoCricket on yks ihan lemppari niin pakkohan siitä vinoon leikatusta kirjasesta on pitää.

Yritän laittaa tänään kuvan kirjasesta vielä tänään blogiini.

hanna kirjoitti...

Taisin onnistua jättämään kommentin ilman oman blogini linkkiä ja nyt on pari kuvaakin aiheeseen liittyen.