Paperikeiju -verkkokauppaan pääset klikkaamalla kuvaa:

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Xingin joulukortteja

Xing teki kesäisenä DT -projektina joulukortteja ;)
Tässä suoraa lainausta hänen blogistaan:

"Olen pitkään miettinyt, mitä kannattaisi tehdä Sassafras Lassin kuviopaperien reunasta löytyvillä kuvioreunuksilla. Aina kuvioreunukselle ei ole tarvetta skräppäyksessä ja niitä oli kertynyt askartelukaappiin useita. No, tein joulukuusia! Leikkasin Sassafras Lassin kuviopaperien reunukset kolmion muotoon ja ompelin ne koneella taustapaperiin. Reunusten ei tarvitse olla samasta sarjasta, ne sopivat hyvin yhteen muotonsa vuoksi.

Taustapapereina käytin kuviopaperien silppua aikaisemmista projekteista. Myös suurin osa koristeista on kuviopapereista leikattuja, osa kohotarroilla kohotettuina. Hiukan kimalleliimaa joukkoon, ja vuoden ensimmäiset joulukortit ovat valmiina."

Tarvikkeet: Paperisilppua ja kuvioreunuksia Sassafras Lassin kuviopapereista, eläinhahmot leikattu October Afternoon: Campfire: Toasted Marshmellows - kuviopaperista, joulutähtinä toimivat kukat leikattu October Afternoon: Thrift Shop: Collector's Item -kuviopaperista . Omasta askartelukaapista lisäksi valkoista kartonkia, kimalleliimaa ja kohotarroja.

Ei kommentteja: