Paperikeiju -verkkokauppaan pääset klikkaamalla kuvaa:

perjantai 10. syyskuuta 2010

Doodle Factoryn ja Imaginiscen uudet leimat!

http://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/ghoulies.jpg


Nyt Paperikeijussa ennakkotilauksessa Doodle Factory ja Imaginiscen uudet leimat! Sekä näistä toimitus kotiin postikuluitta!

Osa näistä leimoista on saatavilla vain nyt ja ei tule myöhemmin verkkokauppa myyntiin.http://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/octopus.jpghttp://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/santagnome.jpghttp://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/drag.jpg
Leimailutaivaassa kyseltiin paljon DF Creatures ja Creatures2 settien hahmoja yksittäin ja nyt niitä on mahdollista ostaa erillisinä. Imaginisceltä taas tilattu uusia minileimoja ja niiden hinta on edullinen 2,2 euroa.


http://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/valentineremix.jpghttp://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/df-arctic-finalsm-2.jpg


Doodle Factoryn Boudoir ja Classic Decor -setit sopivat erityisen hyvin DF People setin kanssa; ihmiset ovat juuri sopivia istumaan huonekaluilla. Mutta huonekalut ovat juuri sopivia myös esimerkiksi Magnolia -leimojen kanssa! Doodle Factoryn leimat ovat kumileimoja, jonka kanssa käytännöllistä on käyttää Kling-onia (tarrapintainen vaahtomuovi, joka tekee leimasta akryylipalikalle tarttuvan), jonka myöskin laitoin ennakkotilauksiin!


http://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/imagijadoodle/df_boudoir_72.jpg

Ei kommentteja: